"Встречай огонь, объединяющий мир! Эволюционирующие Люди (Люби), объединяйтесь!"         

"Встречай огонь, объединяющий мир! Эволюционирующие Люди (Люби), объединяйтесь!"         

Юрий

Основатель СПАРТЫ - Юрий Давыдов

9-й марш-кидок «100 км за 24 год.» 14-15 травня 2016 р.

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ЛЮДИНИХ І СИЛЬНИХ ДУХОМ НА 9-й СВЕРХМАРАФОНСЬКИЙ МАРШ-КИД «100 км за 24 години» !

Для тренування Сили Духу, Волі до Перемоги, багатирського здоров’я, залізної витривалості, чуйності, Доброти, для турботи про Друзі, вміння ефективно та переможно працювати в команді!

14-15 травня 2016 року об’єднання П.О.Р.Т.О.С. (Поетизоване Об’єднання Розробки Теорії Загальнонародного Щастя) для мирного об’єднання різних рухів, організацій, угруповань, і для пропаганди здорового способу життя (без пияцтва, куріння та лихослів’я, що руйнують генофонд країни) — проводить традиційний туристичний марш-кидок 24 години».

«Сотка» стартуватиме з учгоспу С.П.А.Р.Т.А. (за адресою: м. Люботин Харківської області, сел. Караван, вул. Берегова, буд.1. Пам’ятайте, що в наш час наша черга захищати Країну та Людство, дуже багато залежить саме від нас – від наших думок, слів та Дій! Тому важливо багато діяти у правильному напрямку, багато вчитися, багато допомагати, мати чудове здоров’я та чудовий колектив однодумців!

"Кілометри - за плечима..." «Кілометри — за плечима…» На сотці в Одесі 5-6 квітня 2014р.

Подолаючим дистанцію необхідно розвинути середню швидкість 100: 24=4,1 км/год. Переможцем вважається кожен, який подолав 100 км. дистанцію. Протяжність траси 5 км від учгоспу С.П.А.Р.Т.А. у бік Київського шосе, сел. Манченки за маршрутом «туди і назад», всього 10 км, — і так 10 разів. Харчування та питво – у СПАРТІ у стартовому таборі, де під час марш-кидка завжди можна попити, поїсти, поспати, за бажання поставити намет і розміститися в ньому. По закінченню марш-кидку – запрошуємо всіх учасників поспівати добрі Людські пісні та взяти участь у товариському футбольному матчі між партіями (які вже дійшли!), демократичного, комуністичного та інших напрямків.

Випробуйте себе — подолайте хоча б частину дистанції для зміцнення рівня здоров’я і сили Духа, — адже вони знадобляться у боротьбі за тверезу і Щасливу Країну! В наш час це дуже і дуже важливо, особливо бойовий переможний Дух, який допоможе впоратися зі всіма життєвими складнощами !!!
Не забудьте шапочку. Ваша голова потрібна країні! рівні сонячної радіації УФБ, пов’язаної з руйнуванням озонового шару, дуже великі. Бажано заздалегідь обміркувати екіпірування: зручне взуття, одяг за погодою.

Перед стартом сотки у травні 2013 р. у СПАРТі Перед стартом сотки у травні 2013 р. у СПАРТі[/caption ]

Запрошуємо також на громадських засадах фото та відеокореспондентів та волонтерів для підготовки марш-кидка (начебто і готуватися особливо нічого, але в момент самої сотні бувають моменти, коли хотілося б, щоб про те чи інше вже хтось подбав, бо долати треба буде незвичайну втому)))…

Подробиці можна уточнити за телефонами 067-570-28-63 Тамара Костюк , 067-574-44-54 Ольга Широка