"Зустрічай вогонь, що поєднує світ! Еволюціонуючи Люди (Люби), об`єднуйтесь!"         

"Зустрічай вогонь, що поєднує світ! Еволюціонуючи Люди (Люби), об`єднуйтесь!"         

Юрий

Засновник СПАРТИ – Юрій Давидов

Марш-кидок «100 км за 24 год.» — 10-11 травня 2013 р.

Хлопці! ДАВАЙТЕ ЖИТИ ДРУЖНО!

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ УЦІЛЕНІХ ЛЮДИНИХ І СИЛЬНИХ ДУХОМ!

100 км за 24 години< /p>
10-11 травня 2013 року об’єднання П.О.Р.Т.О.С. (Поетизоване Об’єднання Розробки Теорії Загальнонародного Щастя) для мирного об’єднання різних рухів, організацій, угруповань, і для пропаганди здорового способу життя (без пияцтва, куріння та лихослів’я, що руйнують генофонд країни) — проводить традиційний туристичний марш-кидок «100 24 години». «Сотка» стартуватиме з учгоспу С.П.А.Р.Т.А. ( за адресою: м.Люботин Харківської області, сел. Караван, вул. Берегова, буд.1. Тепер наша черга захистити Країну!

Подолаючим дистанцію необхідно розвинути середню швидкість 100: 24=4,1 км/год. Переможцем вважається кожен, який подолав 100 км. дистанцію. Протяжність траси 5 км від учгоспу С.П.А.Р.Т.А. у бік Київського шосе, сел. Манченки за маршрутом «туди і назад», всього 10 км,- і так 10 циклів. Харчування та питво – у СПАРТІу стартовому таборі, де під час марш-кидка завжди можна попити, поїсти, поспати, за бажання поставити намет та розміститися у ній. По закінченню марш-кидку – запрошуємо всіх учасників поспівати добрі Людські пісні та взяти участь у товариському футбольному матчі між партіями (які вже дійшли!), демократичного, комуністичного та інших напрямків. Випробуйте себе — подолайте хоча б частину дистанції для зміцнення рівня здоров’я і сили Духа, — адже вони дуже знадобляться у боротьбі за тверезу та Щасливу Русь!

Не забудьте шапочку. Ваша голова потрібна країні! — рівні сонячної радіації УФБ, пов’язані з руйнуванням озонового шару, дуже великі.

Запрошуємо також на громадських засадах фото- та відео-кореспондентів.

Подробиці можна дізнатися за телефонами:

067-570-28-63 Тамара Костюк ,

050-787-90-83 Наведена Юлія,

067-574-44-54Ольга Широка

Сайт: www.fakel-portos.ru, www.sparta-portos.org

E-mail: felicho@ukr.net, tamara-portos@yandex.ru