"Зустрічай вогонь, що поєднує світ! Еволюціонуючи Люди (Люби), об`єднуйтесь!"         

"Зустрічай вогонь, що поєднує світ! Еволюціонуючи Люди (Люби), об`єднуйтесь!"         

Юрий

Засновник СПАРТИ – Юрій Давидов

«Якщо хочете жити Щасливо – віддавайте людям більше!»

З виступу Юрія Давидова — перед бійцями — Ф.А.К.Е.Л.-П.О.Р.Т. О.С.

в день Пам’яті Героя Росії офіцера групи «Альфа» Геннадія Сергєєва,

загиблого 4 жовтня 1993 року біля стін Білого Дому…

Николо-Архангельський цвинтар, 4 жовтня 2008 рік

ПОРТОСівці на Миколо-Архангельському цвинтарі

- Товариші воїни, всім нам жити на цій Землі менше двохсот років. Так улаштував Всесвіт, товариш Б.О.Г. ee так влаштував. Тому ми всі житимемо в рамках законів: жорстких фізичних законів, встановлених скрізь у Всесвіті, за законами світобудови. І колись років двісті (або менше) пройде досить швидко. Зима, літо… — рік минув; ще раз зима, ще раз літо… ще рік; і так досить швидко ще півтори сотні років пробіжить, — і кожен із нас буде або там, або там. Вища мета — це прожити не так, як живе більшість обивателів: звичайних так званих «людей», — а прожити яскраво, по-справжньому, щасливо, потужно, глобально. Цьому ми навчаємось у найкращих представників Людства нашої Країни.

Всі люди або розумні, або дурні — різною мірою. Найрозумніші – це зразок для нас, як жити Щасливо. Усі щохвилини хочуть жити радісніше, щоб на душі було добре, приємно жити. Це Вища Мистецтво розуміють одиниці з мільйонів. Сьогодні ми бачили Вічне Життя одного з найрозумніших представників нашого біологічного виду «homo sapiens» – розумної людини. Один з найрозумніших Людей — Генка Сергєєв, який умів кожну секунду жити по-справжньому, який загинув у 93-му році біля стін Білого Дому, — разом з нами борючись, виконуючи бойове завдання щодо захисту Конституції та обраних представників народу — депутатів Верховної Ради. Він прожив яскраве Життя, і добре, якщо кожен зуміє зробити так само у своєму житті — кожну секунду, кожну годину, день, рік і все Життя.

І вчора ми жили також кожен на своєму рівні. Кожен за одну секунду набував різного сенсу за кількістю. Одні живуть яскраво, цікаво, отримуючи за секунду 15 одиниць Радості, 25 або 37, або 18, або десь 22. У кожного свій розрахунок кожну секунду. Кожен у середньому відчуває залежно від сенсу життя.

більше чи менше.

Інші живуть нещасливо. Чому люди вживають наркотики? — Погано, бо на душі.

По собі кожен знає, коли на душі погано, хочеться, щоб було добре. І для цього використовується весь арсенал засобів, який є у мисленні.

Хто дурніший – думають, хім.препаратом можна вирішити проблему (у Б.О.Г.а якщо не вірять), хто розумніший – починає аналізувати: «Що я роблю не так? що я зробила не так, що я зробив не так? Як зробити так, правильно, щоб душі було добре?» — це регулятор нашого життя. І деякі вміють жити Мудро і правильно, приймати правильні вірні рішення у Любові до Людей. Якщо живеш для своєї шкіри і думаєш, що якось зможеш перехитрити Закони Природи, – (дурні люди так і вірять) – це називається «безвір’я» або «забобона». Розумна людина розуміє: якщо на душі погано – значить недодав людям своєї Любові, тепла своєї Душі, жар свого серця не віддав людям. У наївній надії шкурник думає: «Нічого, якось воно обійдеться. Треба просто якийсь наркотик прийняти, або взяти перехитрити інших, щось поцупити, пограбувати когось, — тоді буде добре». Ну не буде, звичайно, добре!

Короткочасний плюс – це «балдеж», – називається у розумних людей. Чесна людина розуміє: <Потрібно віддати Людям більше!> І найрозумніші люди віддають, і, звичайно, і живуть Щасливо. За свої, можливо, 20 років, вони проживають кількість життя, що дорівнює 300 рокам інших людей, — яскраво, цікаво, потужно, — оскільки в природі є закони — Б.О.Г. називається це. Ось розумні люди правильно це зрозуміли. Якщо хочете жити Щасливо — віддавайте більше! Ну, подумайте, якщо навколо вас яскраві Справжні потужні особи, Друзі,- ну як же у вас буде поганий настрій? Друзі будуть про вас дбати, цікавитись: «Що в тебе на душі?», «Чи виспався, чи поїв, чи здоровий, чи бадьорий, чи все в тебе правильно, чи спокійна Совість?». Ну, звідки буде у тебе похмурий настрій? Навколо тебе будуть Друзі, почнуть набридати тобі своїми розпитуваннями. І ти подумаєш: «Чорт візьми, Друзі ж поряд! Чого похмуріти, все ж таки чудово, ось як добре!»

Але, звичайно, коли відчуваєш: тільки для себе, своєї шкіри жив, нікому здорово ти не потрібний, тоді буде похмурий настрій. Справжні Люди розуміють, як багато потрібно зробити для інших людей. А наймудріші, — віддають навіть своє життя. Не тільки шматочок, частина свого життя, а й усе життя. Найрозумніші, наймудріші – живуть Вічно. Ті, хто мене розуміє, — вважайте, що вам пощастило. Іншим усім ще має пощастити, якщо ви самі везтимете цей вантаж розуміння у Житті у Всесвіті.

Найрозумніший із тих, що боролися за нашу Країну, за нас – це Генка Сергєєв, який зрозумів найвищу Мету в Житті, вищий Сенс, боровся до останнього. З усіх бійців — подивіться,- він входив до складу екіпажу, який під’їхав до двадцятого під’їзду Білого Дому. Ціль там була… — ми знаємо яка, — поки ми про це не говоримо, ще не скінчилася війна. Там треба було виконати найвищу функцію, організувати переговори. І, звичайно, ельцинський снайпер не міг цього дозволити. Для того, щоб відсікти всіх чесних людей від об’єднання між собою, звичайно, ельцинський снайпер його і вбив. Але по суті, Альфа виконала своє найвище призначення, вона не допустила ганьби для Країни. Це ми на віки вічні покрили б себе ганьбою, якби дозволили ельциністам знищити депутатів Верховної Ради, законно обрану владу, ніколи б ми не оговталися від цієї ганьби. Альфівці захистили депутатів Верховної Ради, тож жоден боєць Верховної Ради, депутат, — жоден не постраждав. Тому що їх захищали такі бійці у військовій формі – Альфівці.

Наприклад, — паралельно з «Альфою» працювала організація «Витязь» — мерзенна, погана структура, яка добрим словом називається «Витязь», (це взагалі-то — «російський воїн»). Ці «вітязі» перебили гору чесних людей в Останкіному 3 числа. «Альфа» 4 числа за кілька кілометрів від Останкіно, працюючи під іншим керівництвом, отримала такий самий наказ, але вони не забруднили свої руки кров’ю розумних людей. Ось подивіться, як здорово працює політична структура та рівень світогляду структур одночасно! «Витязями» керував злісний дурень, (Лисюк прізвище його). «Альфой» керував Геннадій Миколайович Зайцев. Ви його бачили сьогодні. Такий сивий генерал-майор, він — Герой Радянського Союзу, воював в Афганістані. Ось бачите, як різко діаметрально протилежно поводяться підрозділи та командири? «Альфу» вічно поважатимуть, і завжди, як приклад, зразок для свого підрозділу – буде ця структура. А «Вітязі» через кілька місяців після своїх кривавих справ змушені були перейменуватися. Нема тепер такого підрозділу «Витязь»! Вони перейменувалися на назву «Русь». (Ця така ось об’янка система, маневр, — щоб добрим словом назвати мерзенний підрозділ, заплутати. Ми всі знаємо, що Русь – слово непогане). Але це ті ж мерзенні тварюки, які в 93-му році знищували Террі Майкла, Льошу Шумського, Наташу Пєтухову в Останкіно. Тепер ми знаємо, що таке «Вітязі», що «Русь» – це покидьки суспільства, сміття.

Це чудово, коли люди, які служать у підрозділі чесно 15 років, гордо кажуть, що ми у Білому Домі – спрацювали якісно. Це відмінно. Людський ідеал. Всім рекомендую жити так, щоб ви все життя пишалися за всі свої справи, — як ви добре спрацювали: там, там і ще ось там.

П.О.Р.Т.О.С.овцы билися під прапорами Верховної Ради в окремому полку особливого призначення імені Верховної Ради СРСР, у штабі полку функціонували, потім у 5-му батальйоні. Це чудово, що ми можемо пишатися цим сьогодні, як добре, чітко зорієнтувався наш «П.О.Р.Т.О.С.». Зорієнтувався, з якого боку барикади боротимуться, кого захищати і проти кого. І ми гордо зараз говоримо: «Ми були мудрі 15 років тому, ми знали хто друг Країни, а хто ворог! Спрацювали чудово, блискуче! І найчесніші люди – по наш бік барикади боролися разом із нами!»

Щоб жити Справжнім Життям, треба все життя готуватися до Справжнього Життя і смерті, і вмирати по-Справжньому, як Великі Люди. Для того, щоб ваше життя не припинялося , з вашим припиненням фізіологічних процесів в організмі, це у тварини таке життя, а у Справжньої Людини — Життя поза нею, навколо неї, розсіювання Святого Духа від нього. Ті, хто вміє це зрозуміти, — вважайте, що ви вже стали здебільшого Справжніми Людьми, які відчувають, як це чудово робити кожен день і цілий день. Подвиги для своїх друзів, для своїх колег, для своєї організації, для своєї Країни.

Хто не відчуває, що ж, пробивайтеся до нас, на той рівень, на якому починаються Справжні Люди. Тому що звичайне життя у фізіології в організмі – це існування, не життя. У різних мовах є різні поняття життя — життя є існування. Є на давньослов’янському «животі» — «життя», «не на живіт, а на смерть» є такий вираз.

Слава Богу, що в нашому підрозділі керівний склад являє собою рівень Справжньої Людини, яка на першому місці ставить свій підрозділ, свою організацію, а потім уже все інше. Це чудово, тому ми разом дружно виконуємо наші святі функції з відродження нашої Країни, котра стоїть на колінах і сьогодні. Це ми вже випрямилися з колін, але поки наша Країна поневолена, вимирається, вибивається ворогами, — ми не можемо бути спокійні, жити зі спокійною Совістю.

svecha

Ті, які вже правильно зрозуміли Життя, вони відчувають те, що відчуваю я, решта — вчіться у нас жити Справжнім Життям, радісним життям, знайте: наш командний склад не знає, що такий похмурий настрій чи депресія. Тому що Бог дає сильний, міцний світогляд, правильний рівень Духа. Нам неможливо зіпсувати настрій.

Якщо відчуваєте депресію, значить, щось ви зрозуміли неправильно, відчуваєте похмурий настрій – похмуро живете, — терміново віддавайте більше, якнайбільше кожну секунду!

Сьогодні ми бачимо Справжньої Людини, яка захистила всіх нас. Якби ми загинули в Білому домі, — [«Альфа» спрацювала б в іншому напрямку, неякісно, ​​ми б спрацювали неякісно], — перебили б депутатів Верховної Ради, перебили б, зрозуміло, і ПОРТОСівців… І тому зовсім не обов’язково, не факт, що ми всі разом були б тут зараз…

П.О.Р.Т.О.С., структуру створюємо ми всі разом, не один і не два, а всі разом. Добре, що ми живі продовжуємо нашу Велику Святу Справу. Ви, товариші, представники ПОРТОСівців, є однією з двох організацій, які Б.О.Г., щоб врятувати Країну, взяв і сформував. Якщо людина військова, — то неодмінно сходить Думка на людину,- і він йде в «Альфу», якщо він цивільний, то він також, завдяки Озаренню,- йде в П.О.Р.Т.О.С. Ці дві структури не можуть себе дорікнути ні в чому неякісному, недостойному чи пасивному. Ми б’ємося багато років і дуже ефективно. Чудово, що у нас Совість чиста. На прапорі П.О.Р.Т.О.С.а немає жодної цятки. З цими прапорами ми боролися й у Білому Домі та боремося у всіх напрямках: у промисловості, у сільському господарстві, у кадровому питанні. Слава богу, що у нас Прапор – у Білому Домі він був пробитий кулями – зараз у нас фізично інші прапори, а Духовно у нас ті ж прапори, що майоріли у дворі Білого Дому.

Тепер ми, товариші, покладемо наші квіти до пам’ятника Великої Людини, нашої Брата, завдяки якій існує П.О.Р.Т.О.С.. Ми всі разом тут, бо Життя своє віддав за це Герой Росії Генка Сергєєв.

Покладемо, товариші, наші квіти та шматочки своєї Душі до могили Справжньої Людини Генки Сергєєва, якої фізично з нами немає, а Духовно у кожного в Душі вона є.

jura