"Встречай огонь, объединяющий мир! Эволюционирующие Люди (Люби), объединяйтесь!"         

"Встречай огонь, объединяющий мир! Эволюционирующие Люди (Люби), объединяйтесь!"         

Юрий

Основатель СПАРТЫ - Юрий Давыдов

15-й надмарафонський марш-кидок 100км*24г. СПАРТА

ПЕРЕМОГЛИ З НАМИ! ) ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ЛЮДИНИХ І СИЛЬНИХ ДУХОМ НА 15-й ЗВЕРХ-МАРАФОНСЬКИЙ МАРШ-КИД "100 км за 24 год." 18-19 травня 2019 р. у С.П.А.Р.Т.А. !

Для тренування Сили Духу, Волі до Перемоги, багатирського здоров’я, залізної витривалості, чуйності, Доброти, для турботи про Друзів, вміння ефективно та переможно працювати в команді пропонуємо подолати потрібну кількість для вас кілометрів та випробувати себе (5, 10, 20) , 30…50…80…100 км). Кожен сам вибирає необхідний режим.

18-19 вересня 2019 року об’єднання П.О.Р.Т.О.С. (Поетизоване Об’єднання Розробки Теорії Загальнонародного Щастя) для дружньої співпраці в суспільстві, пропаганди тверезого здорового способу життя (без пияцтва, куріння та лихослів’я, що руйнують генофонд країни) — проводить традиційний туристичний марш-кидок «100 км за 24 години».

«Сотка» стартуватиме з учгоспу С.П.А.Р.Т.А. ( за адресою : м. Люботин Харківської області, сел. , багато вчитися, багато допомагати, мати чудове здоров’я та чудовий колектив однодумців!

Учасники змагання

Для подолання «сотки» не обов’язково бути спортсменом, запрошуємо любителів та новачків різного віку, головне, — бажання брати участь і бажання виявити Волю до Перемоги.

Траса сотки

  • Подолаючим дистанцію необхідно розвинути середню швидкість 100: 24=4,1 км/год.
  • Кожен вибирає зручну для себе швидкість.
  • Переможцем вважається кожен, хто подолав 100 км дистанцію.
  • Протяжність траси 5 км від учгоспу С.П.А.Р.Т.А. у бік Київського шосе, сел. Манченки за маршрутом «туди й назад», всього 10 км, і так 10 разів.
  • Живлення та питво – в С.П.А.Р.Т.А. у стартовому таборі, де під час марш-кидка завжди можна попити, поїсти, поспати, за бажання поставити намет і розміститися в ньому.

Крім бігу

  • По закінченні марш-кидку – нагородження та запрошуємо всіх учасників заспівати добрі Людські пісні, також бажаючим пропонуємо взяти участь у товариському футбольному матчі між учасниками, (які вже дійшли!) найрізноманітніших напрямків та організацій.
  • Всі учасники марш-кидка будуть нагороджені грамотами, переможці 100 км дистанцію будуть нагороджені грамотами та медалями
  • Всіх бажаючих познайомитися – запрошуємо на екскурсію до С.П.А.Р.Т.А.:
  • спілкуватися з корівками, телятами, подивитися, як збираємо встановлювати саморобний сонячний колектор тощо.

Реєстрація

Охочі взяти участь, пишіть особистим повідомленням, або електронною поштою
tamara.ua.kh@gmail.com або felicho@ukr. net або
дзвоніть 067-570-28-63, 067-574-44-54

Повідомте про себе: прізвище, ім’я, місто, телефон, вік, на яку дистанцію плануєте підключитися, побажання щодо проведення марш-кидка. І заповніть анкету.

Внесок

Внесок за участь добровільний (за вашим бажанням та можливостями) – харчування ми забезпечуємо, але подумайте, чим би вам хотілося харчуватися. Можна привозити з собою продукти, можна залишати внесок та побажання (приблизно на харчування вкладаємо близько 200-250 грн. на учасника на добу), можна просто підключитися до підготовки сотки, як волонтер чи після неї взяти участь, допомогти у якихось інших справах – ми завжди раді Добрим Людям, ентузіастам та добровольцям. Також можна допомогти організувати гранти.

Випробуйте себе — подолайте хоча б частину дистанції для зміцнення рівня здоров’я і сили Духа, адже вони дуже знадобляться у боротьбі за тверезу та Щасливу Країну!

У наш час це дуже і дуже важливо, особливо бойовий переможний Дух, який допоможе впоратися з усіма життєвими труднощами !!!

Дуже правильно говорить висічений на давньогрецькій пам’ятник напис:

«Хочеш бути розумним — бігай!
Хочеш бути сильним – бігай!
Хочеш бути гарним – бігай!
Хочеш бути здоровим – бігай!
Хочеш бути щасливим – бігай!»

Обов’язково перевірте це на власному досвіді – і самі побачите!…

За кілька днів пройде біль у ногах, зійдуть мозолі — а гордість переможця «сотки» залишиться у кожного її учасника назавжди!

Запрошуємо також на громадських засадах фото- та відео-кореспондентів, волонтерів для підготовки марш-кидка, розміщення запрошень у різних групах, соц.мережах тощо. (завжди тішить дружню участь і допомогу, а в момент самої сотні особливо)